Nyheter 15/16

13 / 14

12 / 13

11 / 12

11 / 10

09 / 10

Eldre

Endelig - kommende sesong kommer pokalen hjem til Anfield.

 

Det er sommer (tja), det er sol (not), det er ferie (not), det er agurktid (garantert). Vel, ikkje heilt, vi har signert ny angrepsspiller. Han kan dokke lese side opp og side ned om på www.liverpool.no.

 

England ble sendt på hodet ut av EM av fantastisk innsats hos Island, samt en gjeng klyser fra England, som ikkje skjønte noe som helst. Woy kan vi snakke lenge om, han klarte jo ikkje å sette opp et fornuftig lag. Clyne burde selvsagt spilt høyreback, da hadde aldri Island scoret. Men med 5 fra Spurs og 2 fra Scums ville dette seg aldri, det var dødfødt fra start. At Ronny fikk spille som kaptein helt til 86 minutt av kampen - tragisk!

Og enda mer tragisk er det at ingen vil overta England, en av verdens enkleste jobber 🙂

 

Men nok om det, nå skal vi bygge oss opp mot neste sesong. Steik kor deilig det skal bli å vinne! På nye Anfield.

 

Flere av våre medlemmer har allerede betalt medlemsavgift, her vil man være klar fra start.

 

Kr.200 eller mer til 3910 29 45976 - husk å skrive om det er gave eller om det gjelder for flere personer om beløpet er større enn 200,- 🙂

 

Kos dokke i sommer 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Agurksesongen er i gang

 

Sesongen 15/16 er avsluttet. Vi havnet på 8.plass, bak antatte svakere klubber som ***.United, Spurs, Gunners og Man.City.

Vi tapte finalen i Europaligaen mot et meget godt Sevilla - i alle fall i 2.omgang. Vi burde punktert kampen i 1.omgang, men slik gikk det ikkje denne gangen.

 

Det vil si at vi kun har hjemlig serie og cup på tapetet for neste sesong. Kanskje er det bra? Det strides "ekspertene" om, så vi lar det ligge vi også.

 

Vi går nå inn i en tid med mye spekulasjoner vedrørende nye spillere. www.liverpool.no er den beste plassen for å følge med. Vi har allerede signert 3 spillere. Blir Baktus den fjerde? (det siste spørsmålet er innsendt av Ronny Brunvoll, ja)

 

Shankly's går i dvale om vi tenker på engelsk fotball, men om noen vil se kamper der i løpet av EM - gi lyd. Det er helt sikkert noen som vil åpne/se kamper der. Kanskje vi kan avtale via Facebooksiden? Bra!

 

 

Dere kan allerede nå få starte innbetaling av medlemsavgift for sesongen 2016/17. Det koster fortsatt kun kr.200,- å være medlem i Liverbirds Aalesund, men vi tar som alltid i mot gaver om noen vil betale mer 🙂

 

Fristen for å fortsatt stå på maillista vår, er å betale innen 31.august.

 

Kontonummer: 3910 29 45976

 

Husk å merke betalingen med hvem det betales for. Dette da mange av dere bruker ektefelle/samboer/kjæreste sin bankkonto, og da blir det fort kluss i papirene våre. Noen betaler også for seg og noen til - vi trenger alle navn 🙂

 

God sommer, folkens! Neste sesong vinne vi gull!

 

 

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Sesongavslutning 2016

 

Det ble ei deilig feiring av 10-årsjubileet, i alle fall fotballmessig. En bunnsolid 3-0 seier og finaleplass i Europaligafinalen 18.mai, som spilles i Basel mot Sevilla.

 

Først møter vi Chelsea på Anfield i morra. Chelsea har ingenting å spille for, de kan i beste fall bli nummer ni på tabellen. Det hadde gitt bra odds om noen hadde tippet 🙂 Vi kan, med seier i de to siste kampene, sikre oss 6.plass, om de andre resultatene går vår vei. Vi har vel fortsatt mulighet for 5.plass også.

 

Kick-off i morra er kl.21.00.

 

Søndag står denne sesongs siste seriekamp for tur. Kick-off er kl.16.00, men det er høyst uvisst hvilken kanal som viser kampen, og om den blir vist enda. Bortekampen mot West Brom skal uansett vinnes.

 

Onsdag 18.mai - finale:

 

Kick-off kl.20.45. Dørene åpner senest kl.20.00. Tips, lodd, kanskje pizza?

 

Det blir fullt hus og liv i begge rom. Husk å skrive deg inn i boka ved ankomst, har du med gjester betaler de kr.50 i glasset å kjøkkenet og skriver seg inn i boka de også - som gjest.

Ta det du trenger på kjøkkenet, betal det du skal og rydd opp etter deg etter kampen.

Støtt laget all the way - ditte skal vi vinne.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Semifinale på Anfield

 

I morra er det klart for andre semifinale, denne gangen hjemme på Anfield. Vi går for seier og finale 18.mai.

 

Snakket med John Arne Riise i går, han var klar for Shankly's i morra. Den eneste som kunne forkludre planen var om han skulle i studio i forbindelse med kampen. Men han tvilte veldig, da han må stille på trening fredags morgen, ergo ville det ikkje gå med tanke på fly.

Han har også konfirmasjon i helga, men ville ta seg tid til kamp sammen med oss.

 

Trener Trond Fredriksen kommer også, til tross for en nedtur mot Brattvåg i går. Manager Rune Røed Olsen er på saken med å få begge til Shankly's.

 

Ergo kan det bli en smule fullt i morra 🙂 Herlig!

 

Kick-off kl.21.05.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Svanesjøen

 

Søndag er det klart for bortemøte mot Swansea. Nok en motstander vil hylle våre 96 - respekt!

 

På bana skal vi ta 3 poeng, vi trenger en opptur etter gårsdagens sure tap. Men tapet i går revansjerer vi neste torsdag - garantert!

 

Kick-off på søndag er kl.13.00. Ronny stikker innom fra Svalbard. Dette må bli seier 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Europaligaen igjen...

 

Spansk motstand i semifinalen, Villarreal borte i første kamp.

 

Et meget bra spansk lag mot et meget bra engelsk lag. Dette kan bli intenst og spennende.

 

Returmøtet ser du sammen med Trond Fredriksen og John Arne Riise på Shankly's.

 

Kick-off i morra kl.21.05.

 

Endelig The Truth i går - herlig!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Merseysidederby

 

Vi utsetter 10-årsfeiringa til torsdag 5.mai, da kan nemlig både John Arne Riise og Trond Fredriksen komme.

Aafk har ikkje hatt verdens beste start på sesongen og dei har kamp borte mot LSK på torsdag, noe som gjør at guttane vil ha 100% fokus på den kampen.

 

Så da feirer vi oss selv i hjemmekampen mot Villareal.

 

Men det er kamp i morra, hjemme mot Everton. Kick-off kl.21.00 og Shankly's er stedet. Vi har fortsatt muligheten på ei langt høyere plassering, så dette er en kamp vi skal vinne.

 

Lørdag er det ny kamp, da hjemme mot Newcastle. Kick-off kl.16.00. Bertil er reiseleder for LFCSCN/Ving til den kampen, og har med seg £38 donert til LAa av Lars Kristian Valderhaug, som Lars Kristian vil vi skal bruke på stæsj til klubblokalet. Det skal bli 3 poeng, men vi regner også med at det skal synges sang for Rafael Benitez, som nå er Newcastle sin manager.

Med i kofferten hjem blir også ei signert Gerrarddrakt kjøpt gjennom 23F, for inntektene av loddsalget vi hadde rundt påsketider. Det er fortsatt noen som ikkje har hentet premiene sine, de ligger under storskjermen på Shankly's.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Stoke til Anfield

 

Et strålende resultat borte mot Dortmund i går. Vi spilte veldig bra, er eneste laget som ikkje har tapt i Europaligaen i år og torsdag kl.21.05 er det returoppgjør på Anfield.

Vi satser på at det blir like fullt trøkk på Anfield som i Tyskland. Det var stort å høre hele stadion synge You'll never walk alone.

 

Før den tid skal vi møte Stoke. Chief Executive i LAa, Ronny Brunvoll, er reiseleder for LFCSCN og Ving til denne kampen og lover seier.

Kick-off kl.17 på søndag.

 

Shankly's er stedet den neste uka 🙂

 

Liverbirds Aalesund så dagens lys 22.april 2006. Vi satser på å markere dette med seier i byderbyet onsdag 20.april. Aafktrener og Liverpoolsupporter Trond Fredriksen har takket ja til å se kampen sammen med oss, og humørspreder på CLS, Rune Røed Olsen, skal drive lobbyvirksomhet ifht John Arne Riise. Vi har invitert ham, men venter på svar. Så om noen ser ham - minn ham på 20.april 🙂

 

Vi satser på litt loddsalg og vanlig kampprosedyrer. Men sett av kvelden.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Spurs til Anfield

 

Endelig ligakamp igjen. Vi satser på at våre menn har hatt godt av et avbrudd fra ligafotball og er klar for å banke Spurs 3-0 i morra. Det bør egentlig gå veldig greit.

 

Spurs har, i likhet med Leicester, vært årets store overraskelse. La oss håpe Leicester holder hele veien inn.

 

Vi må vinne resten skal vi ha sjanse på 4.plassen, og vi har tidligere skrevet at det bør gå greit. Det gjelder fortsatt.

 

Kick-off i morra kl.18.30.

 

PS! Ingen aprilsnarr fra oss 🙂

 

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Soton away

 

Ah, sug på karamellen, godtfolk! Lenge...

 

Vi hadde minst 10 store sjanser i går, men De Gea stod ofte der han skulle. Hjalp det? Nope! Håper Van Gaal sitter i mange år...

 

Vi er videre i Europaligaen, trekning i dag kl.13.00.

 

Søndag er vi tilbake i hverdagen, Soton borte kan bli ei tøff nøtt, men det hadde gjort seg med seier. Kick-off kl.14.30.

Håper spillerne er sultne, vi kan faktisk vinne de 10 siste kampene i ligaen. Da klatrer vi høyt!

 

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

I morra stopper vi Salfordgjengen - Bli med!

 

I morra kveld kl.21.05 sparkes returoppgjøret i Europaligaen mot Salford i gang. Vi har en flott 2-0 ledelse fra første kamp, der kun De Gea hindret en mye større seier for oss.

 

Om vi fortsetter på samme måte, skal vi enkelt sende dem ut av Europa for i år. Og det bør vi klare.

 

Supporterne til Salford fikk ingen straff av UEFA etter å ha sunget om Hillsborough. Heller ikkje Fellaini fikk straff etter albueslaget mot Can.

 

La oss håpe på en fair kamp i morra, stinn brakke på Shankly's og avansement.

 

Firmino har vist lovende takter, Sturridge har fått enda ei uke med trening, Coutinho har funne tilbake forma, vi har flere skadefri - dette blir bra!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Salford ut av Europa

 

Det er på tide å hindre mer spredning av Salfordviruset ut i Europa denne sesongen. Det gjøres ved å være best over to kamper, og det starter i morra kl.21.05 på Anfield.

Vi har virkelig fått sving på sakene den siste tiden, og vi ser ingen grunn til at det ikkje skal fortsette.

 

Kick-off kl.21.05 på Shankly's.

 

Spillefri kommende helg, da vi er ute av FA-cupen og Chelski henger med.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Palace away

 

Onsdag ble en deilig kveld, vi knuste City. Ja, synd vi ikkje spilte på samme måte på søndag, men det er likevel deilig å se hva vi kan prestere når vi vil. Og mange av våre "beste" spillere satt enten på benken eller på tribuna.

 

Dette lover godt!

 

La oss håpe på like god innsats kommende søndag, kl.14.30 borte mot Palace. Vi har slitt der før, men denne gangen skal vi slå dem. Vi har dessuten god heng på 4.plassen, så sesongen er slett ikkje over. Shankly's åpner dørene i god tid - som alltid 🙂

 

Neste uke spiller vi første kamp i neste runde i Europa League, hjemme mot Salford. Vi skal rett og slett feie over de over to kamper og ta oss videre til neste runde. Minuset er da at kanskje Van Gaal får sparken, men det får stå sin prøve 🙂

 

TV2's Davy Wathne så onsdagens kamp sammen med oss. Eller, så? Han var i sosiale media hele kampen gjennom og løftet kun på hodet når vi andre ga lyd fra oss, kunne det virke som. Tidligere på kvelden hadde

Han røpet at Liverpool er laget han følger, og han var både på finalene i 81 og 84, og på Heysel i 85.

Han nektet å ta i mot gratis brus, så han betalte begge han drakk. Han ville heller ikkje skrive i gjesteboka vår, da han mente han ikkje var kjent nok til slikt. Han tok til nød i mot et Liverbirds Aalesund glass.

 

Men nå vet han om stedet, så kanskje han tar med flere hit neste gang han er i byen.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Responsen...

 

...lot ikkje vente på seg 🙂 Kjør på med flere tilbakemeldinger 🙂

 

Tror vi nærmer oss 20 allerede, så da blir det bra! Pizzasjef Jarle handler inn 🙂

 

Rongve Intersport stiller med Liverpooldrakt i premie til tippetipset. Drakt i rett størrelse hentes hos Rongve på Sankten neste uke.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Prøver igjen...

 

Vi prøver igjen da kun en (1) person har svart han han kommer på cupfinalen på søndag. Vi håper å doble dette antallet 🙂 Gi lyd fra dere om dere har tenkt dere på kamp, ok?

 

Forventet seier i går, søndag feier vi over Man City. Herlig!

 

Gårsdagens e-post:

 

Hei!

 

Litt mer info om finaledagen, hvor vi også trenger ei lita tilbakemelding fra medlemmene.

 

Vi kjører i gang lotteri til inntekt for 23F, kr.10,- pr. lodd og gevinster plukkes fra vårt eminente kontor. Vi tar antall vinnerlodd/gevinster ifht. hvor mange lodd som blir solgt.

 

Her er det mulighet for andre medlemmer til å handle via nett - sett inn penger på konto for det beløpet dere handler for (antall lodd) på konto: 3910 29 45976 og gi oss beskjed på e-post om antall. Så blir loddene med i trekningen på søndag, etter kampslutt.

 

Med tanke på innkjøp av pizza eller pølse/brød, trenger vi å vite et cirka antall for hvor mange som kommer og som vil handle dette, så give us an answer 🙂

 

Jarle åpner dørene når han våkner på søndag, så da blir det fra kl.16.00. Kick-off kl.17.30.

 

For annen info, følg med på www.liverpool.no

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Finaledagen

 

Litt mer info om finaledagen, hvor vi også trenger ei lita tilbakemelding fra medlemmene.

 

Vi kjører i gang lotteri til inntekt for 23F, kr.10,- pr. lodd og gevinster plukkes fra vårt eminente kontor. Vi tar antall vinnerlodd/gevinster ifht. hvor mange lodd som blir solgt.

 

Her er det mulighet for andre medlemmer til å handle via nett - sett inn penger på konto for det beløpet dere handler for (antall lodd) på konto: 3910 29 45976 og gi oss beskjed på e-post om antall. Så blir loddene med i trekningen på søndag, etter kampslutt.

 

Med tanke på innkjøp av pizza eller pølse/brød, trenger vi å vite et cirka antall for hvor mange som kommer og som vil handle dette, så give us an answer 🙂

 

Jarle åpner dørene når han våkner på søndag, så da blir det fra kl.16.00. Kick-off kl.17.30.

 

For annen info, følg med på www.liverpool.no

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Finaleuke

 

I dag er det vinn eller forsvinn mot Augsburg. Etter 0-0 borte sist uke, må vi vinne på Anfield i kveld.

Kick-off kl.19.00, Shankly's åpner i god tid.

 

Søndag kl.17.30 sparkes finalen i ligacupen i gang, og Shankly's åpner dørene i god tid.

Dette er Klopp sin første finale for Liverpool, i sin første sesong som manager. En finale er alltid stort, og vi håper mange av våre medlemmer vil ta veien til Shankly's på søndag. Ta med ditt gode humør og spre rundt deg av glede! Støtt laget med positivitet!

 

Dette er et familiearrangement, så det oppfordres til at medlemmene tar med barn. LFC er en familieklubb og om ikkje barna kan være med til Shankly's for å se en finale, har vi gjort noe feil. Det er derfor viktig at vi tenker over hvilke mishagsytringer vi lirer av oss i kampens hete. Dette er en finale, vi har kommet helt dit, vi kan vinne. det er vårt lag som spillere, våre spillere, vår manager. Hadde du klart deg bedre, tror du? :

 

Vel møtt!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Aiaiai, kampdag

 

Kick-off kl.21.05 i kveld, i Tyskland.

 

Europa League står på programmet, Shankly's er klar. Kommer du?

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Ny kamp, nye muligheter

 

Vi som trodde Lucas likte straffekonk 🙂 Slik gikk det, altså, nok et tap for United denne sesongen.

 

Tror likevel Klopp fikk mange svar. Smith, Stewart, Chirivella, Teixeira - vi har mange "unge" spillere på vei opp...

 

Søndag kl.15.05 er det klart for ny seriekamp, borte mot Aston Villa. Villa kjemper en innbitt nedrykkskamp, vi bør snart klatre på tabellen. Da skal slike kamper vinnes 🙂

 

Canal Digital ble enig med Discovery og vi kan dermed vise Europaliga på torsdag. Mer info kommer 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

United på nytt

 

Vi skal ikkje henge oss med i diskusjonen, dette er over våre "turisthoder", men en plass mellom 10-15.000 forlot Anfield etter 77 minutter i lørdagens kamp, og jaggu så det ut til at spillerne gjorde det samme.

 

I morra er vi tilbake både på bana og tribuna, når vi møter United til årets fjerde dyst. 2 tap og 1 uavgjort er fasiten så langt, før seieren kommer i London. Vi skal videre i FA-cupen - basta!

 

Kick-off kl.20.45, vi håper på knall oppmøte på Shankly's.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Sunderland neste

 

Godt oppmøte til toppkampen mot Leicester. Toppkamp fordi Leicester leder serien og Liverpool er tidenes beste lag i England 🙂

 

Dessverre traff Vardy perfekt, mens vi ikkje traff. Om vi ikkje husker helt feil, så var det omtrent 67-33 i ballbesittelse, 12-2 i corner og uendelig mange flere pasninger - alt i vår favør. Men det hjalp så lite.

 

Vi har fortsatt ei lang skadeliste blant våre offensive spillere, så vi får smøre oss med tålmodighet - "neste sesong!"

 

Klopp vil etter hvert sette sitt preg på laget, men januarvinduet er ikkje alltid det beste vinduet å handle i. Nå konsentrerer vi oss om alle cupene, få spillere skadefri og komme inn på ei hederlig plassering til slutt.

 

I morra er det Sunderland som gjester Anfield, en kamp vi skal vinne. Men det blir for tomme tribuner fra det 77 minutt. Da skal det markeres misnøyen blant supporterne for de nye billettprisene man vil oppleve neste sesong. £77 for en kampbillett er rått, med dagens pundpris bikker vi 1000-lappen. Det har ikkje scouserene råd til. Hva om hele familien skal på kamp?

 

Kick-off kl.16.00

 

Vi må også nevne at vårt æresmedlem, Tage Herstad, skal virkeliggjøre en drøm - han starter hotell. Han har fått med seg noen andre investorer, har kjøpt huset og Tia Hotel er snart virkelighet. Det ligger selvsagt nært Anfield, i 21 Anfield Road. Kona, Kamilla Herstad, blir hotelldirektør.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Leicester away

 

Da har vi lagt bak oss noen cupkamper, hvor en endte med finaleplass på Wembley og den andre endte med omkamp i London. Det er kjekt å se at vi har en stor og god stall, hvor hele 10 spillere ble byttet ut fra semifinalen mot Stoke til 4.rundekampen mot United. Vi har tapt begge seriekampene mot United tidligere i sesongen, så 0-0 fra unggutta er intet dårlig resultat.

 

Med hele 9 kamper i januar er det også viktig for Klopp å kunne rullere på laget. Det blir minimum 7 kamper i februar, så vi må regne med at det fortsetter slik. Det er prisen for å delta i alle turneringer 🙂

 

I morra er det tilbake til ligaspill. Vi skal på bortetur til ligaleder (!!!!!) Leicester. Vi slo dem enkelt på Anfield i jula og håper vi gjør det i morra også. Det forventes full fart og stor innsats fra samtlige spillere - da går dette veien!

 

Kick-off på Shankly's kl.20.45.

 

Følg ellers med på Deadline Day på www.liverpool.no Vil vi signere noen?

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Norwich away

 

I morra er det klart for ligafotball mot Norwich på bortebane. Tidligkamp og kick-off kl.13.45 skaper nok problemer for mange av oss, men de som vil kan selvfølgelig samles på Shankly's.

 

I og med det er tidligkamp kan det også hende at noen vil ha med seg barna sine på kamp. Dere skal få ei lita tilbakemelding på "brukerundersøkelsen", men de fleste som har sendt inn er oppgitt over rop, banning og negativitet under enkelte kamper. Håper vi slipper med av dette!

 

Allerede tirsdag er det klart for ny kamp, da andre semifinale i ligacupen, Vi møter Stoke hjemme på Anfield og skal selvsagt videre til finale. Kick-off kl.20.45.

 

Vi slo som ventet ut Exeter i FA-cupen og møter United i neste runde. United har slått oss begge seriekampene denne sesongen og stiller nok som favoritt. Men vi skal slå dem! Dette er kveldskampen lørdag 30.januar, med kick.off kl.18.30.

 

God helg!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Omkamp

 

I kveld spilles omkampen mot Exeter. Det kan se ut som omtrent samme troppen som sist cupkamp får tillit til å revansjere seg. Les mer på www.Liverpool.no

 

Kampen vises selvsagt på Shankly's. La snømåkinga ligge, ta turen 🙂

 

Kick-off kl.21.00

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Salfordbesøk

 

Laget vårt leverte en flott kamp på onsdag og dro i land uavgjort. Det skulle bare mangle.

Dessverre medførte dårlig dømming og manglende markering av stolpene på corner, til to billige mål i mot.

 

Søndag kl.15.05 er det nye muligheter til poeng hjemme på Anfield, når Salfordgutta kommer på besøk. Alt annet enn seier vil være en stor skuffelse. Shankly's is the place to be.

 

Flere har svart på medlemsundersøkelsen vår, vi kommer med ei oppsummering neste uke.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Kamper og slikt

 

Hello, hamstring!

 

Liverpoolspillerne ser ut til å være like utsatt for hamstring som Chief Executive, Ronny Brunvoll. Forskjellen er at han trenger en 2-3 med kald drikke før han er fit for fight igjen, i følge han sjøl.

 

Makan til skadeliste er det lenge siden vi har hatt.

 

Kommende fredag står Exeter for tur på bortebane. FA-cup er på programmet kl.20.55.

 

Vi får håpe noen er på beina igjen til neste uke, da Arsenal kommer til Anfield onsdag 13.januar, med kick-off kl.21.00 på Shankly's.

 

Hold dokke oppdatert på skadesituasjonen via www.liverpool.no

 

 

"Brukerundersøkelse"

 

Bare nokken små spørsmål vedrørende bruk og oppmøte på Shankly's, med bakgrunn i at det er få som benytter seg av dette unike tilbudet.

Vi vet noe skyldes mange søndagskamper til ugunstige tider, men både kvelds- og julekampene generelt har hatt færre besøkende enn antatt.

Ikkje ta spørsmålene så alvorlig, vi prøver bare å finne noen svar. Dette gjelder ikkje alle, men samtidig gjelder det alle 🙂

 

Kan noen av grunnene til at Shankly's har litt labre besøkstall være:

 

Er vi mettet, skal vi legge ned Shankly's og heller se kampene hjemme?

Er det for mye negativitet under kampene?

Er det for lite synging og roping under kampene?

Er prisene på snacks og kald drikke for høye?

Er det dårlig miljø på Shankly's?

Føler du deg ikkje velkommen?

Har du en travel jobb, for mange unger og for mange forpliktelser som river og sliter i deg?

Er det ugunstige kamptidspunkt?

Liverpool er ikkje lenger favorittklubben?

Du vil heller se vintersport?

Liverpool spiller for dårlig?

Det er for mye fotball på tv?

Du liker ikkje Klopp?

Det skjer for lite på Shankly's rundt kampene?

Det skjer generelt for lite i Liverbirds Aalesund?

 

Kom gjerne med andre grunner 🙂

 

Heilt uhøytidlig, altså. Vi bare lurer litt. Håper noen vil svare 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Cupkamper

 

Hei, og godt nytt rødt år!

 

2016 blir rødt som aldri før, håper vi 🙂

 

Vi starter med semifinale i ligacupen borte mot Stoke, den første av to kamper.

 

Kick-off på Shankly's kl.21.00 i morra kveld.

 

Allerede fredag (merk dagen!!!) er det ny kamp, da borte ot Exeter i FA-cupen. Kick-off kl.20.55, et ypperlig tidspunkt med tanke på kald drikke, seier og påfølgende bytur.

 

Vi håper mange finner veien til Shankly's 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

O'jul med din glede

 

Det nærmer seg jul, ei travel tid på mange måter. Ikkje minst på fotballsiden 🙂

 

Shankly's viser alle våre kamper i jula, og sikkert flere kamper om noen føler for å se mer fotball. Om noen med nøkkel ønsker å se kamp på Shankly's, gi beskjed på Facebooksiden vår.

 

Søndag møter vi Watford i London og det videre programmet i jula ser slik ut:

 

Søndag 20.des kl.14.30 - Watford borte

Lørdag 26.des kl.16.00 - Leicester hjemme

Onsdag 30.des kl.20.45 - Sunderland borte

Lørdag 2.januar kl.13.45 - West Ham borte

Tirsdag 5.januar kl.21.00 - Stoke borte - ligacup

 

Det er bra vi er best på bortebane 🙂

 

Vi ønsker alle våre medlemmer god jul og vel møtt til Shankly's i jula. Ta gjerne med en gjest eller tre, husk da innskriving og betaling av kr.50,- i kassa.

 

Og, om nokken mangler julegaver, ta en titt på kontoret. Kanskje der er noe som frister 🙂

 

For øvrige nyheter, sjekk ut www.liverpool.no

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Sion away

 

I morra, torsdag, kl.19 møter vi Sion i Sveits til siste kamp i gruppespillet av Europa League. Vi er videre til neste runde, nå skal det avgjøres om vi går videre som vinner eller nummer to.

 

Shankly's viser sjølsagt kampen, en kamp vi bør vinne.

 

Søndag er det West brom som kommer til Anfield. Nok en kamp vi bør vinne, og vi satser på at vi gjør det bedre enn mot Newcastle sist helg.

 

Kick-off kl.17.00 på Shankly's. På søndag, altså.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Newcastle away

 

No svinger det, folkens!

 

Klopp har fått dreisen på dette, rimelig fort også. 6-1 borte mot Soton er imponerende! Og ekstra morsomt at vi har en innbytterbenk mange lag bare kan misunne oss, i tillegg til noen skader på sentrale spillere.

Dermed har Klopp et luksusproblem, noe som gjør det er bra at vi har mange kamper fremover.

 

Søndag er Newcastle neste hinder på veien mot ligagull. Ja, gullet er innen rekkevidde, og det med stallen Brendan Rodgers har satt sammen. Brendan er en kjekk kar, han gjorde mye bra for oss, så det er fint at Klopp får ut potensialet til laget.

 

Kick-off kl.17.00 på Shankly's.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Ligacup

 

Nye poeng både i EL og PL gjør at vi er sterkere i troa enn noen gang. Flere spillere er på vei tilbake fra skade, så nå har Klopp et luksusproblem i tiden fremover.

 

Onsdag er det ny kamp, borte mot Southampton i ligacupen. En kamp vi bør ha alle muligheter til å vinne.

Kick-off kl.20.45 på Shankly's.

 

Rune Bjerke har sendt oss følgende hyggelige e-post og vi bøyer oss i støvet - TUSEN TAKK!:

 

Masse komplimenter til styret og ildsjelene på Shankly's!!

 

Jeg gir kr 500,- i julegave til byens beste klubb.

Oppfordrer samtidig alle andre medlemmer til å gi en liten Julegave til klubben.

 

YNWA

Rune Bjerke

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Årsmøtereferat og ny kamp

 

Takk for oppmøtet på årsmøtet, og takk for fortsatt tillit.

 

Styrets årsberetning finner du her, den skal signeres av Øyvind og Bjørn-Erik (ny) (kan ikkje signeres av noen i styret)

 

Referat fra gårsdagen årsmøte:

 

Årsmøte 26.11.16 på Shankly's kl.20.00.

 

12 frammøtte

 

1. Innkallingen og dagsorden ble godkjent

2. Underskriving av protokoll - to valgt

3. Christian Albertsen meldte seg til å skrive referat

4. Styrets årsberetning ble godkjent

5. Økonomi - regnskapet godkjent. LAa har sunn økonomi, men må hele tiden forsøke å bedre denne

6. Kontingent - beholdes uendret - kr.200,- for medlemmer, kr.50,- for gjester

7. Valg - alle på valg ønsket å være med videre. Det hadde ikkje kommet inn noen forslag på kandidater.

8. Innkomne forslag og fra årsmøtet:

•Lotteri - forslag om klubblotteri eller annet lotteri. Vi har tidligere år arrangert lotteri med inntekt både til Shankly's og til gode saker i Liverpool. Styret vurderer når man gjennomfører dette, men det vil kanskje være naturlig i forbindelse med 10-årsjubileet vårt i 2016.

•Konkurranser - det ble ytret ønske om flere konkurranser, f.eks tippekupong, tabellkonkurranse, første målscorer, toppscorer, osv. Styret informerte om at vi har hatt diverse slike i løpet av årene, med bandet deltagelse. Styret skal vurdere om det er på tide med en ny konkurranse.

•Klubbkvelder/julebord/sommerfester - det ble stilt spørsmål om vi bruker å arrangere slikt. Vi har flere ganger arrangert klubbkvelder, hatt legendebesøk og legendekamper, kanskje i så stor grad at vi er blitt bortskjemt. Men vi planlegger markering av at LAa blir 10 år 22.april 2016

•Rekruttering av medlemmer - forslag om å henge opp plakater på Høgskolen i Ålesund

•Grasrotandelen - minne medlemmene på at det er mulig å gi sin støtte til Liverbirds Aalesund gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Som dere leser i Årsberetningen, hadde vi 140 betalende medlemmer sesongen 2014/15, og vi vil nok nå omtrent det samme antallet inneværende sesong. Men oppfordre gjerne flere til å melde seg inn og møte til kamp, det er slik vi kan opprettholde driften av Shankly's. Vi satser på Kloppeffekt hele sesongen 🙂

 

Takk for et godt møte og god stemning!

 

Deretter tok vi oss enkelt videre til neste runde i EL. Herlig! Husk 6-sekundsregelen 🙂

 

Søndag skal vi ta nye steg nærmere toppen i PL, kick-off mot Swansea er kl.17.15.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

City away og Årsmøte

 

Da er vi ferdig med landslagsfotball for ei stund og kan konsentrere oss om klatring på PL-tabellen.

 

Flere spillere er mest sannsynlig tilbake fra skade, slik at Klopp har flere bein å plukke fra. Han bør egentlig ha nok å velge i til at vi bør forvente seier mot City. Klopp har heller aldri tapt mot City som manager 🙂

 

Vi gleder oss spesielt til å se hvor enkelt Skrtel vil plassere langt oppe på tribuna.

 

Shankly's er stedet, kick-off kl.18.30.

 

Noe helt annet, som skulle vært avholdt tidligere i høst og som nå sendes ut med litt kort varsel:

 

 

Innkalling til årsmøte:

 

Torsdag 26.november blir det årsmøte i Liverbirds Aalesund kl.20.00. Vi ser deretter kamp mot Bordeaux kl.21.05.

 

Har du saker du vil ha tatt opp på årsmøtet, send disse inn innen tirsdag 24.november.

 

Har du kandidater til styret, send også disse inn innen 24.november.

 

Saksliste:

1. Årsberetning

2. Økonomi

3. Fastsette årskontingent

4. Valg av styre

5. Eventuelt innkomne forslag (må være mottatt senest innen 24.11)

6. Jubileum 2015 - noen ta tanker

 

Vel møtt!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Diamant, rubin, smaragd, krystall - ligagull!

 

No klopper det seg til, det var en klopptastisk seier mot Chelski på lørdag - herlig!

 

I morra spiller vi kl.19.00 mot Rubin i Russland, mens på søndag kl.17.00 møter vi Crystal Palace til dyst på Anfield.

 

Vi har mannskap til å vinne begge kamper. Det er morsomt å se hvor gutta løper og kjemper, en innsats som kan bli kronet med ligagull i mai, i tillegg til diverse cupgull.

 

Kampene vises på Shankly's.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Ligacup på programmet

 

Skademarerittet fortsetter, men vi bør ha nok spillere på beina til å vinne våre to neste kamper.

 

I kveld er det Bournemouth som gjester Anfield i ligacupen, med kick-off kl.20.45.

 

I kveld løsner det!

 

Lørdag skal vi til London og få Mourinho sparket. Vinner Liverpool der, ryker han ut av porten på broa.

Og vi bør ha mannskap til å klare det, selv med vår lange skadeliste.

 

Kick-off 13.45.

 

Shankly's er stedet begge dager, ja.

 

Og husk, tøm boksene for siste slumpen før dere setter dem til panting. Takk 🙂

 

Vi mangler e-post til Stig Myklebust, som har betalt medlemskap via bank. Noen som vet hvem det er og kan tipse ham?

Viktig at alle nye medlemmer sender oss en e-post om de betaler via bank eller skriver opp e-posten på lista på Shankly's om de melder seg inn der.

 

Husk også at eventuelle gjester betaler kr.50,-, om dere har med noen 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Diamant, smaragd eller Rubin?

 

Hohoho, gleden over at parabolen virker fikk fram de aller beste vitsene til Ronny B (Brunvoll), som vi bare måtte dele 😉

 

"Parabolgjengen" Bønna og Ronny B (Borgund) testet ut diverse på mandag uten at det ting løste seg, men Bertil (støttet stigen) og Ronny B (Borgund) fikk fikset saken i dag. En stor takk til Ronny B (Borgund) og til Ronny B (Brunvoll) for vitsene ;)))

 

Det klopper seg dermed til i morra, med Jürgen sin første kamp på Anfield som manager. Kick-off kl.21.05 mot Rubin og Bønna åpner døra.

 

Seier - garantert!

 

Søndag kl.17.15 er det klart for første hjemmekamp for Klopp, da mot Southampton. Aafk møter Molde på Guard Park Lane kl.15.30 samme dag, så de av dere som vil rekker nesten alt av begge kampene.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Signalproblemer

 

Grunna stillaset som er satt opp rundt Shankly's, har vi fått litt problemer med signalene.

 

Viasat funker etter at Ronny Borgund klatret opp stillaset og skrudde fast kabelledningene på lørdag. Men vi sliter med å få inn Canal Digital hvor vi skal se Eurosport kommende torsdag.

 

Jarle er på ferie, så derfor spør vi om det er noen andre parabolkyndige som har tid og kan ta en sjekk over alle kabler og antenne, slik at vi får dette på plass?

 

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Det klopper seg mot helg

 

Brendan ble sparket ut døra, Jürgen ønsket velkommen inn.

 

I morra klopper det seg til med ny kamp, borte mot Spurs. Det skal bli spennende å se hva kloppstillinga blir, om Jürgen gjør store forandringer allerede nå.

Men vi går for seier og ligagull!

 

Kick-off kl.13.45, Shankly's e plassen!

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Sion og Everton

 

Vi har tatt grep angående kanalutvalget på Shankly's og skifter leverandør fra Viasat til Canal Digital.

Dette med utgangspunkt i at våre EL-kamper vises på Eurosport Norge, men og fordi Viasat plutselig kostet mer enn vi var villig til å betale.

 

Dermed viser vi kampen kl.21.05 i morra, hjemme mot Sion. En kamp vi bør vinne 🙂

 

Sesongen så langt har poengmessig vært ganske så bra om vi ser på tallene. Vi har blant annet 4 poeng mer nå enn på samme tid som i fjor, og vi er bare 5 poeng bak teten. Vi har kun tapt 2 kamper så langt i alle turneringer. Vi kan alltids klage på spillet, men hjelper det laget og manageren vår opp og fram?

 

Søndag er en av årets viktigste kamper, derbyet mot blånesene på andre siden av Stanley Park. Ja, klart vi skal vinne.

Kick-off kl.14.30 på Shankly's. Det blir siste kamp på ei god stund, nå blir det landskamper. Vi krysser fingrene for at vi ikkje får noen spillere skadet...

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Villa til Anfield

 

Vi har noen trinn oppover på stigen før vi er i himmelen, men det skal vi klare.

 

I morra tar vi nye skritt, da vinner vi hjemme mot Villa.

 

Kampen sendes i opptak kl.20.30 og Lars Erik åpner gjerne dørene på Shankly's om det er interesse for det.

 

Legg igjen beskjed på Facebooksiden vår om det er aktuelt for deg, eller svar på denne e-posten 🙂

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Dårlig med kamper...

 

I morra møter Liverpool Carlisle i ligacupen. Dessverre har vi ikkje kommet over noen kanal som viser kampen.

 

Lørdag kl.16 møter vi Aston Villa til kamp på Anfield, men TV2 unnlater å vise kampen. Vil tro opptak senere på kvelden er uaktuelt for de fleste? Vel, ta kontakt om noen ønsker å stenge ute verden og vil se kampen på Shankly's i opptak 🙂

 

Begge kampene skal ende med klare hjemmeseirer!

 

Vi kommer tilbake med EL neste uke, om kampen vises i Norge.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

EL og PL

 

Kommende torsdag starter Europaeventyret, borte mot Bordeaux. Kampen sendes på EurosportN, som vi dessverre ikkje har på Shankly's.

Vi har tatt med tuner med Canal Digital hjemmefra en av oss i styret når kampene i EL har blitt vist på Max eller Vox, men vi har altså ikkje EurosportN.

 

Er det noen som har parabol med rett abonnement som kan ta med på torsdag, for da kan vi vise kamp kl.19.00. Gi lyd om noen kan - hører vi ingenting, blir det ikkje kamp på Shankly's på torsdag.

 

Det er ventet at vi bytter store deler av laget til denne kampen. Spennende!

 

Søndag skal vi reise kjerringa igjen, da hjemme mot Norwich. Kick-off kl.17 på Shankly's.

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Salford away...

 

Litt tidlig utsendelse av fellesmail denne uka, kun for å minne dere på å legge inn søknad i tide hjemme, da med lørdagens kamp mot Salfordgjengen i tankene. Sen kampstart gir en ypperlig mulighet for et besøk på Shankly's, og deretter mer hygge og feiring av seieren. Kanskje et slag dart eller poker frister etter kamp?

 

Kampen skal vi vinne, rett og slett fordi vi er et bedre lag. Gutta vil gjøre jobben på bana, vi vinner tribuna enkelt og på Shankly's skal vi heie frem våre gutter! Kick-off kl.18.30!

 

Lørdagens tippetips vil gå til å hjelpe flyktningene. Vi håper du putter litt ekstra i tippekoppen kommende lørdag!

 

Husk å levere søknad hjemme! Gjør det i dag!

 

Vi er i skrivende stund 99 betalende medlemmer, noen av dere har kanskje helt glemt å betale og får likevel mail?

Neste uke sjekker vi kontaktlista opp mot betalte medlemmer og sletter de som ikkje har betalt.

 

Står du ikkje på medlemslista, må du betale medlemskapet i døra på Shankly's kommende lørdag.

 

Medlemslista er vedlagt.

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Hammers til Anfield

 

Det nærmer seg helg og tippekamp på lørdag kl.16.00.

 

Et av våre nye medlemmer, Ruben Iversen, har meldt seg til Shankly's Commitee og vil låse opp dørene i morra. Han vil mest sannsynlig låse opp til tidligkampen kl.13.45, så her kan det bli mye fotball på de som vil 🙂 Ruben - legg ut på Facebooksiden til Liverbirds Aalesund om du åpner tidlig, så kan folket følge med der.

 

West Ham kommer til Anfield. Dei starta med en solid borteseier mot nabo Arsenal, men har siden rota det til. Det blir gjensyn med flere gamle Liverpoolspillere, uten at vi skal frykte de.

Dette skal vi vinne på veien mot seriegull! For dette er vår sesong!

 

Dette blir siste kamp med "fri" adgang på Shankly's. 31.august går fristen ut for å fornye medlemskapet og vi synkroniserer e-post vs bank/betaling av medlemskap. Så får du denne e-posten og vet at du ikkje har betalt medlemskap enda - gjør noe med det :))

 

 

YNWA

Styret i LAa Shankly's

Borgundveien 19

 

-----

 

Send oss en e-post...

 

Aller siste påminnelse om at dere må sende oss en e-post til

post@liverbirdsaalesund.com

om dere vil fortsette å være medlem i LAa og motta fellesmailer. Vi kan ikkje bruke tid på å finne hver enkelt sin e-postadresse og deretter legge dere inn på den nye maillista - det er veldig enkelt for alle å trykke på den nye e-posten og sende oss mail.

Medlemskapet koster kr.200,- eller mer (TAKK til alle som betaler mer - dere er en heil haug!!) til KONTO 3910 29 45976

Nyhetsmailen kommer fra den andre adressen 🙂

God helg!

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----

 

Lurte dokke...

 

Vi kom til skade å skrive feil kontonummer i e-posten i går, så vi tar bruksanvisninga for å fortsette ditt medlemskap en gang til:

1. Betal kr.200, (eller mer) til konto 3910 29 45976

2. Send e-post til post@liverbirdsaalesund.com (les nøye hvor dere skal sende e-post. Dere blir da automatisk tillagt ny kontaktliste og dette letter arbeidet for oss)

3. Møt opp på Shankly's og bli med på å vinne seriegull

Neste fellesmail kommer fra ny e-postadresse - garantert 🙂

 

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----

 

Den siste e-posten fra Telenor

 

Ca. 40 har allerede sendt e-post til post@liverbirdsaalesund.com og skrevet at de er med videre. Dette er siste påminnelse om at vi har endret adresse, så neste fellesmail kommer fra vår nye adresse. Det blir bra!!

Du gjør som følger:

1. Betal kr.200,- eller mer til konto 3910 29 45976 (korrigert etter at eposten over ble sendt ut...)

2. Send en e-post til post@liverbirdsaalesund.com og bekreft at du er med videre

3. Kom på kamp på Shankly's og bli med på parademarsjen mot ligagull 2015/16.

FYI - Noen blir automatisk med videre - våre venner i styret i LFCSCN, våre "utenlands- og utenbysmedlemmer", noen andre Liverbirdsklubber.

Do your thing!

 

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----

 

Farvel Telenor

 

Telenor ødelegger for seg selv, dessverre.

E-postklienten er lagt om, nå får vi kun sende ut e-post til 100 i slengen - ergo må vi sende flere e-poster når vi skal send ut nyhetsmail.

Vi får heller ikkje lenger tilgang til e-postadressene til kontaktene våre samlet, så nå må vi gå inn på hver enkelt kontakt og skrive ned e-postadressen når vi nå skal flytte til ei anna e-postadresse.

Derfor - kan dere som vil fortsette med å være medlem i Liverbirds Aalesund sende e-post til post@liverbirdsaalesund.com

Det forenkler livet vårt 🙂

Dette gjelder de som allerede har betalt medlemsavgift for 2015/16 og de som skal gjøre det.

På forhånd takk!

Medlemsavgiften er kr.200,- eller mer til konto 3910 29 45976

--

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----

 

Seriestart

 

Vi minner om seriestarten kommende søndag, med kick-off kl.17.00 på Shankly's.

Stoke er klar, Liverpool er klar, Liverbirds Aalesund er klar!

For å fortsette ditt medlemskap:

Kr.200,- (eller mer) til konto: 3910 29 45976 innen utgangen av august. Det er også mulig å betale på Shankly's, gi da beskjed til ansvarlig på kampdagen.

Vi er inne i vårt tiende år som Liverbirdsklubb. Det må markeres til våren. Vi har gjort det meste - arrangert legendekvelder, legendekamper, fellesturer, fotballturneringer, lotteri, medarrangør på fotballskole, har eget lokale, kan arrangere både poker- og dartkvelder, osv.

Om noen har lyst til å engasjere seg og gjennomføre på nytt noe av det vi allerede har holdt på med - gi lyd!

Styret konsentrerer seg om å vinne ligaen kommende sesong , drifte Shankly's på en solid måte, være Facebook og hjemmesiden.

Har du lyst å bidra med noe - gi beskjed! 🙂

 

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----

 

Snart seriestart

 

Sommeren går mot slutten. Eh, sommeren? Jada...

PS! Svalbard har hele 17 grader i dag!

Søndag 9.august kl.17.00 skal vi hevne 1-6 fra forrige sesongs siste nedtur, når vi skal starte årets sesong med å banke Stoke på bortebane.

Da starter endelig sesongen igjen, en sesong hvor vi skal ta gullet - garantert! Vi har 6-7 enkle bortekamper i høst, så dette må gå veien!

Mange og gode kjøp, samt salg, gjør oss nok en gang sterke i troen. Support and believe!

Kampene ser du som vanlig på Shankly's! Det blir også gruppespill i EL utover høsten, kampene spilles torsdager.

Innen 31.august må du også huske å betale medlemsavgift i Liverbirds Aalesund. Den er kr.200,- for kommende sesong, som tidligere. For dette får du innboksa full av nyhetsmailer fra oss, adgang til Shankly's, hjemmeside (www.liverbirdsaalesund.com) og mye moro. Spleiseprisene på Shankly's forblir også de samme og det vil koste kr.50,- for gjester.

Det er som alltid lov å betale inn mer enn kr.200,- 🙂 Pengene overføres til 3910 29 45976.

Etter 31.august sletter vi e-postadressen din om du ikkje vil fortsette å være medlem av LAa.

Det blir årsmøte mot slutten av august/begynnelsen av september. Vi satser også på å få tatt en liten nedvask i den forbindelse.

Tre av våre styremedlemmer - Ronny, Bertil og Jarle - skal over til Liverpool vs. Crystal Palace 8.november, om flere vil hive seg med - da kaller vi det fellestur.

Nyheter om LFC, reise, kamper - www.liverpool.no

 

YNWA

Styret i LAa

Shankly's - Borgundveien 19

 

-----