Nyheter 13/14

Newcastle away
Hei!

I morra er det klart for serierunde igjen - heldigvis!

Newcastle borte, kick-off kl.13.45, Shankly's åpner i god tid - som vanlig 🙂

Vi minner samtidig om klubbkvelden lørdag 2.november. Vi inviterer våre venner fra Liverbirds Sykkylven, Liverbirds Vatne og Liverbirds Ulsteinvik til Shankly's og bortekamp mot Arsenal, med sent avspark - kl.18.30.

Men først, vel møtt i morra, godtfolk!

YNWA
Styret

Crystal Palace og Ronny til Anfield
Hallo!

I morra gjester Crystal Palace Anfield, der hjemmelaget SKAL beholde samtlige poeng. Suarez spiller sin første kamp på Anfield etter bitestuntet forrige sesong, og skal selvsagt krone det med 3-4 mål. Vi går for 9-0!

Dette er kamper vi tapte eller spilte uavgjort i fjor. Håper vi kan henge med enda lenger oppe i toppen, kanskje hele sesongen? Det er gøyest, det!

Chief Executive, Ronny Brunvoll, er i skrivende stund på vei til Liverpool som reiseleder for LFCSCN og Ving. Vi ser fram til å få et utfyllende reisebrev i retur 🙂

Bjørn Erik åpner Shankly's klokka 15.00 i morra, kampstart kl.16.

Vi anbefaler folket å holde seg unna "sona Toldboden", det ryktes at det David May og nokken avdanka typa fra Scumchester skal besøke Red Army - hørt om dei før?? Vi har visstnok et Scumsmiljø i byen? Hvem skulle tro det...

YNWA
Styret

Aller siste til de som ikke har betalt medlemsavgifta
Hallo, godtfolk!

En god kamp på onsdag, men et begredelig resultat - dessverre. Det positive er at Moyes nå får sitte i managerstolen til jul, noe som gjør at flere forventer lite poeng til Scumsa i høst 🙂

Dette er siste e-post før vi redigerer adresselista til å stemme med medlemslista. Om du leser dette og kommer på at du har glemt å betale medlemsavgift, send en e-post asap med beskjed om at du setter inn kr.200,- til konto 3910 29 45976.

For å få litt oversikt - er det noen som har meldt seg på tur til West Brom?

Søndag reiser vi til Sunderland og bortekamp. Sunderland sparket Di Canio denne uken og det er garantert en tent gjeng som skal bevise ett eller anna mot oss. Men vi bør uansett være gode nok til å ta med alle poenga hjem.

Avspark kl.17 på søndag, Shankly's er klar! Det er kjempegøy at så mange har funnet veien til kampene så langt i sesongen - keep it up!!

YNWA
Styret

Ny spiller, fellestur og cupkamp
Hallo, godtfolk!

I dag skal vi tilbake på vinnersporet! Kick-off kl.20.45 i Scumchester og på Shankly's. Richard åpner dørene kl.20, vi regner med mye folk - kveldskamp, flomlys, ungene er i seng, ny spiller...

Brutalt og uforståelig falt vi ned fra toppen sist helg, da Soton ble for sterke på Anfield - skal det være mulig??? Vi satser på at det er en revansjesugen gjeng som løper ut på bana i kveld!

West Brom 26.oktober: Aller siste sjanse - frist innen kl.14 i dag!! http://www.liverpool.no/nyheter/siste-sjanse-for-liverpool--west-bromwich.aspx

YNWA
Styret

Southampton til Anfield
Hallo, godtfolk!

Straks helg og klart for ny PL-runde. Liverpools kamp mot Soton vises i morra kl.16, men det skulle vel bare mangle - vi er fortsatt Top of the League!

Mandag var vi hele 28 stk på Shankly's, i noe som ble ei tøff batalje, i noe som var den første kampen i år hvor vi møtte motstand 😉 Greit å få en slik kamp tidlig, slik at vi ikkje tror alle kamper blir like lette på vår ferd mot ligagull!

Ny kamp i morra, Jens åpner dørene i god tid, velkommen til gamle og nye medlemmer!

YNWA
Styret

Top of the League
Åh, kor det deilig det er å være på toppen 🙂

Mandag satser vi på at vi fortsetter å være det, etter bortekampen mot Swansea.

Sent kick-off og flomlys i Wales, vi satser på godt med besøk på Shankly's. Kampstart kl.21.00 gjør at alle unger har funnet senga og fedrene får fri til å stikke på kamp 🙂

Vel møtt!

YNWA
Styret

Top of the League
Hallais!

Det er veldig deilig å ligge på toppen av tabellen, så da gjør vi det ei god stund til 🙂 I fjor hadde vi 9 poeng først ut i oktober en gang, så dette smaker ekstra godt. Klart, nå har ikkje motstanden vært all verden så langt...

I morra stenger salget for West Brom hos Ving, om noen vil hive seg med på høstens fellestur. Dette er også forumturen til LFCSCN, så dette blir en ekstra morsom tur. Major Thomas Bergheim er med som reiseleder, det han ikkje kan om Liverpool er ikkje verdt å vite 🙂

Alle henger fortsatt med på maillista, da deler av redaksjonen har hektiske arbeidsdager, mens andre deler ligger rett ut på si solseng i varmere strøk. Men jaggu har vi det fint her oppe også, i dobbel forstand!

Husk å fornye medlemskontigenten din - om du ikkje allerede har gjort det!

YNWA
Styret

Deadline Day
Hei og hopp!

Sola skinner over Åleby og rent fotballmessig kan vi smile, til tross for det tragiske som har frarøvet Aksla. Når slike situasjoner oppstår er det godt å samles til kamp for de røde - You'll never walk alone!

Gårsdagens deilige seier mot Scumsa fra Salford gjorde at vi topper tabellen - alene. For en innsats, for en spilleglede, kor deilig å se Steve G. herje, kjefte og smile!!

Og i dag har vi allerede signert tre nye spillere - dette begynner å se veldig bra ut! Og når Torres signerer senere i dag, da kan vi senke skuldrene 🙂 Ja, for Torres kommer, eller?

Mange ble medlem i helga og grunnet tidspress i redaksjonen blir ingen slettet fra e-postlista enda. Det er altså fortsatt mulig å fornye medlemskapet sitt for sesongen 13/14.

Landskamppause og gørrkjedelige dager framfor oss, ingenting spennede som skjer før Aafk får besøk av Molde 13.september kl.19. Vi spiller først mandag 16.september. Ta vare på hverandre så lenge!!

YNWA
Styret

Hjemmekamp
Hei!

Søndag kl.14.30 er det kick-off på Shankly's, til hjemmekampen mot damene fra Salford. Ronny har tatt turen fra Svalbard, via Tyrkia, til Åleby på søndag og åpner kl.13.00. Han drar i gang vaffelpressa og det vil og bli mulighet for å kjøpe pizza.

Vi regner med folket kjenner si besøkelsestid, ditte blir stinn brakke! Og nye tre poeng...

Husk at du må fornye ditt medlemskap innen den tid! Kr.200,- til konto 3910 29 45976. Det er også mulig å betale kontant på Shankly's, men søndag blir det kø. Betal medlemskapet til Ronny og skriv deg opp på lista over fornya medlemskap.

Alle som skal se kampen på Shankly's på søndag, må ha betalt medlemsavgift - enkelt og greit! Liste over de betalte ligger ved siden av boka dokke skrive dokke inn i. Betaler dere etter arbeidstid fredag, må dere printe ut kvittering i nettbanken. Vi skriver ut liste over betalte medlemmer ved arbeidsdagens slutt på fredag.
Så langt har 58 fornyet medlemskapet sitt fra i fjor, av 145 sist sesong. Vi håper flere blir med videre 🙂 Vi har noe unikt med Shankly's og vi vil gjerne beholde det, men vi er selvsagt avhengig av interesserte medlemmer. Uten medlemmer, intet Shankly's.

Et par gjester fra Hønefossbesøk sist kamp og to nye medlemmer som nettopp har flyttet til byen - keep it coming! Spre ordet om Shankly's til røde venner - så langt i sesongen har besøkstallene på Shankly's vært bra - tommel opp! Vi vet vi får flere nye medlemmer på søndag, så reportasjen om Liverbirds Jæren på Liverpool.no har gjort at folket der ute har fått øynene opp for at det finnes Liverbirdsklubber rundt omkring. Info om disse finner dere på www.liverpool.no

Vil du være med til Liverpool mot West Brom 26.oktober, bestiller du tur hos www.ving.no/liverpool President Bertil blir reiseleder for Ving sammen med æresstøttemedlem i LAa, major Thomas Pondus Bergheim. Æresmedlem Tage åpner Slurpers Bar for alle som har med sitronbrus, så dette blir nok en morsom tur for LAa-medlemmer. Send oss en e-post om du blir med!

YNWA
Styret

Cup
Hei!

I morra møter vi Notts County til cupkamp på Anfield. Kick-off på Shankly's kl.20.45 og vi regner med du kommer 🙂

Kveldskamp, flomlys, god stemning, en god sesongstart så langt, Shankly's, røde venner, support and believe!

2 - 2 - 0 - 0 - 2 - 0 - 6

Lekker rekke så langt 🙂

Vi minner om betaling av medlemsavgift på kr.200,- eller mer, til konto 3910 29 45976 innen utgangen av august.
Har du ikkje betalt innen søndag 1.september, må du ha med deg kr.200,- og betale på Shankly's om du skal se Liverpool vs. Scumsa til helga.
Ronny fyrer opp vaffelpressa, ditte blir gøy, og garantert fullt hus.

Men før den tid - kamp i morra!

YNWA
Styret

Villa away
Hei!

Ny ligarunde i morra, vi møter Villa i Birmingham. Kick-off kl.18.30 norsk tid, og kampen ser DU på Shankly's.

Vi har prøvd å invitere byens Unitedsupportere for å se kamp på Shankly's i morra kl.16, men responsen har vært laber - til tross for at vi vet det finnes mange av den sorten i byen. Mulig vi prøver senere i høst. Ikkje få kaffien i halsen, det finnes bare et United 😉

Husk å fornye medlemskapet ditt, sett inn kr.200 på konto 3910 29 45976 innen utgangen av august. I fjor hadde vi 145 betalende medlemmer, vi håper alle disse blir med oss videre og at vi blir enda flere 🙂

Vedlagt er et skriv om Grasrotandelen, som er med på å gi kjærkomne inntekter i klubbkassa. Dette går direkte tilbake til drift av Shankly's - vi håper så mange som mulig vil støtte Liverbirds Aalesund med sin andel. Og spre det gjerne til naboer, venner, foreldre, osv...

Høstens fellestur er mot West Brom 26.oktober. Meld deg på hos www.ving.no/liverpool og send oss en e-post når du har gjort det 🙂

Lik oss på Facebook 🙂

YNWA
Styret

Klart for sesongstart!

Kun to dager til seriestart på Anfield, kl.13.45 sparkes sesong 2013/14 i gang. Samtidig braker det løs på Shankly's, dørene åpner kl.13.

Ditte skal bli seier! Fortsatt spennende dager på kjøp- og salgsfronten, hvem kommer - hvem drar? 2.september kan vi senke skuldrene, da stenger vinduet.

Årsmøte
Årsmøtet er avholdt, hvor 10 medlemmer deltok. Alle årsmøtesakene ble valgt, men vi må ha et fortsettende årsmøte senere i høst (september) når vi har fått ordnet regnskapet. Linda Kjerstad har flyttet fra byen og rakk ikkje gjøre det ferdig før hun dro, så påtroppende øk.sjef - Ronny Brunvoll, må gjøre dette som sin første jobb 🙂 Takk for innsatsen til Børge og Linda, og lykke til videre!

Reise til Liverpool denne sesongen?
Vi arrangerer fellestur til kampen mot West Brom 26.oktober. Dere kan lese dere opp og melde dere på hos www.ving.no/liverpool

Reiser dere alene eller bare med noen få, anbefaler vi æresmedlem i LAa -www.tiatravels.com - Tage Herstad. Husk å ta med Oskar Sylte sitronbrus 🙂

Medlem av LFCSCN:
Er du ikkje medlem av den norske supporterklubben, meld deg inn på www.liverpool.no.

Grasrotandelen:
Det er 38 tippere som støtter Liverbirds Aalesund gjennom Grasrotandelen. Du kan gjøre det samme.
Org.navn: Liverbirds Aalesund
Org.nummer: 994666843

Medlemskap:
Så langt har 28 av dere fornyet sitt medlemsskap i LAa og det har kommet inn kr.2550,- i gaver fra disse i tillegg til medlemsavgifta - suverent!
Men vi håper selvsagt at de resterende 115 fornyer sitt medlemskap!!

Kr.200,- (eller hva du måtte ønske) til 3910 29 45976 innen utgangen av august måned. 1.september sletter vi de som ikkje har betalt fra maillista.
Husk å like oss på Facebook og Twitter, og spre det gode ord til alle røde dere kjenner!

YNWA
Styret

Årsmøte, fellestur, medlemsavgift...

Årsmøte:
Vi minner om årsmøtet i morra kveld kl.20.30 på Shankly's.

Jarle Gjerde, Børge Antonsen og Roy Hestholm står på valg, og vi vet Børge er ute - han har flyttet. Nå har Linda Kjerstad også trukket seg fra styret grunnet flytting, så vi må ha hele fire inn i styret. Jarle Gjerde har sagt han stiller på nytt og Ronny Brunvoll har meldt sitt kandidatur til å overta økonomirollen til Linda. Bertil Holen og Christian Albertsen fortsetter sine verv. Vi venter på avklaring fra Roy Hestholm, og i tillegg trenger vi en person til inn i styret - gi lyd fra deg om du kan tenke deg å bidra!!

Fellestur:
Høstens fellestur blir mot West Brom 26.oktober. Meld dere på her: http://www.ving.no/fotball/liverpool
Reiseledere på turen blir Bertil Holen og LAa's æresstøttemedlem/oberst/Pondus, Thomas Larsen Bergheim. Det er en opplevelse å være på tur med Thomas, så her er det bare å hive seg rundt!!

Medlemsavgift:
Vi minner om betaling av medlemsavgift for sesongen 2013/14. Den må betales i løpet av august og er på kr.200,-. Mange har allerede betalt inn, og mange har gitt noen kroner ekstra i form av gave. Dette settes utrolig stor pris på!!

Vel møtt i morra!

YNWA
Styret

Hallo, røde venner!

Endelig snart ny sesong, og hvilken sesong det skal bli - vi er tilbake i toppen!! Et par smarte spillerkjøp og et par salg før august måned er over, og vi er inne blant topp fire, mest sannsynlig helt på toppen 🙂 Og LAa sender alle kampene vi har mulighet til, vi vil også sende EL og CL om det er interesse for det, samt VM neste juni. Pokerkvelder, dartkvelder og annet - kjør på!

Innen seriestarten møter vi Olympiakos i Gerrard sin testamonialkamp på søndag, VIF i Oslo på onsdag og Celtic neste helg. 17.august sparker vi sesongen i gang med hjemmekamp mot Stoke kl.13.45.

Men det skjer ting i Liverbirds Aalesund før den tid:

Vi avholder årsmøte tirsdag 13.august kl.20.30 på Shankly's, og dette regnes som innkalling 🙂

Sakliste:

Sak 1. Godkjenning av innkalling og sakliste
Sak 2. Valg av møteleder og referent
Sak 3. Valg av to til å skrive under referat sammen med møteleder
Sak 4. Årsmelding
Sak 5. Regneskap
Sak 6. Innkomne saker
Sak 7. Arbeidsplan
Sak 8. Val: Jarle og Roy stiller til gjenvalg, Børge går ut. Gi oss beskjed om du er kandidat for styret.

Kontingent:

Det er tid for å betale inn medlemsavgift for sesongen 2013/14. Medlemsavgifta er som i fjor på kr.200,-, men for de som vil betale mer i form av gave/sponsing - dere er velkommen til å gjøre det.
Avgifta betales inn i løpet av august, fra september tar vi bort de som ikkje har betalt fra maillista.

Medlemsavgifta/gaver/sponsing betales til konto: 3910 29 45976 - husk å merke med navn

Kommende onsdag møter Liverpool VIF på Ullevaal. Kvelden før blir det supportertreff på Rockefeller, med bl.a Ian Rush til stede. 23 Foundation vil ha stand, The Betales vil underholde og enda mer.
Les dokke opp her: http://www.liverpool.no/newspg.aspx?id=37615&zone=23

Fellestur for LAa - Vi bestemmer oss for fellestur til neste uke, det blir i regi av Ving - som i fjor.

Det er gledelig å se at Liverbirds Sykkylven har sett dagens lys. Kampene blir vist på Bankplassen. Mer info på vei 🙂

Det kribler i hele kroppen, agurksesongen nærmer seg slutten - det skal bli godt!

Vær med oss videre, betal avgifta og send oss en e-post når det er gjort!

YNWA
Styret