Salford til Anfield

Hei!

Dagens mail går ut til alle tidligere medlemmer. Tenk hva dere går glipp av dere som ikkje har fornyet medlemskapet 🙂 Shankly’s – tidenes gutterom, på høyde med The Albert 🙂

Lørdag kl.13.30 kommer Salfordgutta til Anfield. De er helt i toppen av tabellen, men har kun møtt lag fra nedre halvdel av tabellen. Joda, kamper mot antatte bunnlag har vi en tendens til å rote bort poeng fra, så sterkt av Salford å vinne disse. Men dette er altså det første gode laget de møter denne sesongen, og det skal de få merke.

Vi skal kjøre over dem! Vi skal åpne Kenny Dalglish Stand på lørdag, vi skal spille feiende flott fotball, vi skal beholde alle poengene hjemme. Manè ble dessverre skadet i landslagspausa, men vi skal ha et mye bedre lag enn Salford uansett. Kjør på!

Tidlig kick-off! Kun betalende medlemmer får se kampen på Shankly’s. Bli medlem!!

Vi har fått Vipps – 129992.

Lykke til!

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter.