Endelig kamp igjen…

Hei!

City away:

Endelig er landslagspausen over og det ser ut til at vi slapp gjennom den uten skader på noen spillere.

Dermed er vi klar til å banke City kommende lørdag. Tidlig avspark kl.13.30, Shankly’s åpner selvsagt dørene i god tid før det.

Har du glemt å betale medlemsavgift?

Skal du ha adgang til Shankly’s må denne være betalt. Har du bare glemt det? Har betalingen hengt seg opp i banken fordi en Salfordsupporter jobber der? Sjekk opp!

Mandag sletter vi e-postadressene til de som ikkje har fornyet medlemskap og vi stenger også den lukkede gruppen på Facebook for andre enn betalende medlemmer.

NB! Onsdag 13.september starter CL og kun betalende medlemmer slipper inn.

Betal kr.300,- eller mer til 3910 29 45976 ASAP for å fortsatt være medlem i Liverbirds Aalesund og bli med på å holde dette unike tilbudet levende.

Oppdatert medlemsliste pr.kl.14.45 7.sept-17 ligger vedlagt. Gi oss beskjed om noe er feil. Listen er hentet fra banken og er fra datoen for årsmøtet vårt og fram til i dag.

For to år siden hadde vi 140 betalende medlemmer. Så langt i år har vi 46, så vi håper at tallet skal stige mye.

Tippekonkurransen legges på is:

Ingen ville delta på tippekonkurransen Ruben har laget i stand, så da utgår den. Det blir kanskje nok spenning fremover uansett? 🙂

Fantasy:

Det kan se ut som om vi har to grupper gående på Fantasy. Den ene gruppen, årets, har 13 deltagere. Den andre gruppen har også 13 deltagere, men de fleste er bare medlem av ei gruppe. Vi skal nok klare å kåre en vinner til slutt, men så langt leder Rune Bjerke (medlem) i årets gruppe og Runar Halse (ikke medlem) fjorårets gruppe.

Grasrotandelen:

Dere finner Liverbirds Aalesund hos Norsk Tipping. Vi har i dag 40 tippere registrert.

Du kan registrere deg ved å sende en sms med "Grasrotandelen 994666843" til 2020

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Medlemsliste LAa 201718.docx

Posted in Nyheter.