Soton away

Ah, endelig fotballkamper som betyr noe.

Vi misliker sterkt landskamppauser, mye fordi Norge sjeldent er gode, men mest fordi det altfor ofte medfører skader på våre spillere. Coutinho og Lallana er usikre til lørdagens kamp mot Southampton etter landslagsoppdrag. Det er bra vi har en stor og solid stall i år!

Kick-off kl.16.00 på Shankly’s. Der er litt fullt med nye stoler, håper dere kan hjelpe med å flytte dem til rom 2. Vi skal ommøblere og gi bort/kaste en del etter at vi har fått nye stoler. Nå trenger vi egentlig bare et par bord – noen som vet om noen?

Angunn Eikenes, et av våre nyeste medlemmer, er flink til å strikke. Ho har fått lov til å tilby salg av LFC-strikk på Shankly’s, da ho sparer til Liverpooltur. Så ikkje nøl med å spørre ho 🙂

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter 16/17.