Crystal Palace i London

Livet smiler til oss utvalgte om dagen. Kun målforskjellen skiller oss fra tabelltopp, men det har vi god tid til å rette på innen mai – da tar vi seriegull 🙂

I morra skal vi til London, Palace og Benteke venter på oss, men det bør ikkje være nokke problem.

Kick-off kl.18.30 på Shankly’s. Vel møtt!

Fortsatt ikkje fornya medlemskapet? Kr.200,- eller mer til 3910 29 45976

Vi gikk som forventet videre i ligacupen, hvor vi møter United i neste runde. Vi satser på at vi klarer å fylle både rom 1 og 2 til den kampen, da vi inviterer alle Unitedsupportere til Shankly’s. Vi tror United har nest mest supportere i Ålesund, så det er bare å invitere de dere ser.

Vi kan ramse opp Jan Erik Halkjelsvik, Asbjørn Wille, Tor-Erik Standal, Rolf Solnørdal, Finn Saltskår, Arve Engene, Øistein Bjørkavåg, Bjørn Håhjem, Svein Arve Alnes og Christian Haugen som noen av de som støtter United. Så det er bare å invitere Unitedsuppoertere dere kjenner.

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter 16/17.