Nå braker det løs…

Hei!
Siste finpuss:
Kun ei lita uke før vi sparker i gang Premier League 2017/18 borte mot Watford. Før den tid møter vi Atletic Club Bilbao til treningskamp i Dublin.
Kampen spilles på Aviva Stadium og kick-off er kl.18.15 i morra kveld. Shankly’s åpner dørene i god tid 🙂
Info:
På www.liverpool.no kan dere lese mye fornuftig om kommende sesong, stall, rykter, osv., så vi dropper dette her. En ting må vi likevel ha med – Vi vinner ligaen! Ser ingen andre som kan komme foran oss.
Årsmøte:
15.august blir det årsmøte på Shankly’s kl.19.00, før vi ser kvallikkampen til CL kl.20.45. Vi møter Hoffenheim fra Tyskland, og skal kvalifisere oss.
Om noen har saker til årsmøtet – send disse inn før onsdag 9.august kl.15.00.
Er det noen som føler for å sitte i styret? Meld ditt kandidatur.
Chief Executive, Ronny Brunvoll, har bedt om avløsning fra jobben som kasserer i styret. Er det noen av våre medlemmer som kan tenke seg styreverv med ansvar for et enkelt regnskap?
Medlemsavgift:
Når det gjelder medlemsavgift for 17/18, så har vi ikkje sendt ut denne enda. Det er kommet forslag til årsmøtet om å øke denne, så vi avventer til vi vet hva årsmøtet bestemmer.
Konkurranser sesongen 17/18
Ruben Iversen har en rekke forslag til konkurranser, mer info i uka som kommer. Vi satser også på en egen Fantasy League, som i fjor. Og der kom vi på at Torgeir Rusten ikkje har mottatt premie enda. Det skal fikses 🙂
Klubblotteri:
Husk også å kjøpe lodd. Enten ved å betale til konto 3910.29.45976 eller kjøp på Shankly’s. Det koster kr.10,- pr lodd og vi har ei lang rekke flotte premier. Vi har fått nok en premie – Hårprodukter fra Picasso til kr.400,-.
Fellestur
Årets fellestur blir mot Everton i desember. Ronny og Bertil er reiseledere for LFCSCN/Ving til den kampen og oppfordrer folket til å handle seg tur til den kampen. Jarle har allerede gjort det 🙂 Kjøp hele turen gjennom www.ving.no eller deler av den.

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

Posted in Nyheter.