Leicester away

Hei!

Kommende serierunde spiller vi mandagskamp 27.februar kl.21.00.

Vi møter regjerende seriemester Leicester på bortebane. Leicester er vel eneste lag som har hatt en dårligere start på 2017 enn oss. Fra fjoråret husker vi at Vardy scoret årets mål mot oss i tilsvarende kamp.

Vi benytter dagens e-post med å gratulere medlem Rune Røed Olsen med 50-årsdagen. Håper mange møter opp på mandag og "feirer" Rune med seier over Leicester. Rune har bekreftet at han kommer!

Når det gjelder den økonomiske utfordringa vi har, så er det kommet inn et forslag på å få bedrifter til å sponse 1 måned av husleie hver. Har du forslag forslag til bedrifter vi kan legge inn søknad hos – send oss en e-post 🙂

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter 16/17.