VS: Ny kamp, nye muligheter

Hei!

Først, beklager at mailen går til tidligere medlemmer også. Nok en gang! Det tar litt tid å slette alle gamle medlemmer, likeså tar det lang tid å sende kun til de som fortsatt er medlemmer. Dermed går denne ut til alle, og kanskje noen innser at det er en forglemmelse at de ikkje har fornyet medlemskapet?

Uansett, skal dere på Shankly’s må dere betale medlemsavgift eller gjestepris.

Kr.200,- til 3910 29 45976 og du er fortsatt med, og Shankly’s består til den dagen du vil se kamp der igjen. Vi trenger flere medlemmer skal vi kunne drifte, så kjør på 🙂

Og vil i samme anledning ta med at vi nå har Spling på Shankly’s. Du kan altså handle med mobilen, så lenge en i styret eller kampansvarlig godkjenner kjøpet.

Så til dagen i dag, mandag 17.oktober. For i dag tar vi rotta på mangt og mange. Det skal bli utrolig deilig å kjøre over Salfordgjengen med sutrekoppen på sidelinja. Steik kor vi gler oss!

Ruben åpner Shankly’s kl.16.30 og følger sendinga på TV2 resten av kvelden. Det blir supporterkamp og mye mer. Ruben har nerver, det har sikkert mange andre også. Men slapp av, dette ordner vi – enkelt!

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter 16/17.