Burnley away

Hei!

Nok en bortekamp og nok en gang er vi favoritter til å ta tre poeng, som sist mot Arsenal. Må si vi synes Arsenal klarte bra og at seieren kanskje satt litt lenger inne enn vi håpet på, men alt i alt en god start på sesongen.

Kick-off kl.16.00, kampen vises på TV2 Sport Premium og på Shankly’s.

Det er ikkje for sent å melde seg på vår Fantasyliga. 17 stk deltar så langt, så da blir det premie til vinneren. Dvs. om vinneren er betalende medlem hos oss. Om ikkje han/hun er det, går premien til den av våre medlemmer som kommer høyest på lista.

Husk å betale medlemsavgift innen 31.august for å fortsatte kunne titulere deg som medlem av LAa 🙂

Kr.200,- (eller mer) til 3910 29 45976

YNWA

Styret i LAa Shankly’s

Borgundveien 19

www.liverbirdsaalesund.com , www.liverpool.no

Posted in Nyheter 16/17.